Het machinepark bestaat uit de nieuwste machines met een werkhoogte tot 30 meter en een hefcapaciteit tot 5 ton. Naast verreikers verhuren we ook hoogwerkers, heftrucks, kranen, werkbakken, jibs (met of zonder lier). Tevens zijn onze machines uit te rusten met een radiografische bediening.

Al onze machines zijn voorzien van kraanboek, last moment beveiliging en worden jaarlijks gekeurd door een hiervoor gecertificeerde instantie. De roterende verreikers kunnen eventueel worden uitgerust met radiografische besturing, zo kunt u met minder mankracht hetzelfde werk verzetten.

ONZE VERREIKERS IN DE VERHUUR

De Manitou machines worden bij Verreiker Service Centrum in Rottevalle tegen interessante tarieven verhuurd. Vooral in de industrie, landbouw, woningbouw en hoveniersbranche worden de machines ingezet.

Het is mogelijk om de machines op drie manieren te bedienen: vanuit de cabine, de bak of eventueel met een afstandbediening.
Wanneer u een ander type Manitou machine nodig heeft kunt u deze ook bij ons huren, vraag vrijblijvend meer informatie!

U kunt ook huren met recht van koop, ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Voor uitgebreide informatie of een persoonlijk gesprek kunt u altijd even bellen.